Vergaderen

U kunt bij ons 7 dagen in de week terecht om te vergaderen. Kosten vanaf € 27,50 p.p. inclusief zaalhuur, lunch en gebruik van presentatiemateriaal zoals een beamer en flipover. Op maandag en dinsdag minimaal 10 personen, overige dagen al vanaf 4 personen mogelijk.

Restaurant Lekr beschikt over 3 zalen.

Kleine zaal voor
Een wat intiemere zaal met een capaciteit van maximaal 8-10 personen. Deze zaal heeft een ovale ronde tafel, waardoor de opstelling bijna vast staat. Een beamer in deze zaal is niet optimaal, maar wel mogelijk.

Oppervlakte zaal ongeveer 20 m2

Grote zaal achter
Een ruime zaal van ongeveer 50 m2 waar meerdere opstellingen mogelijk zijn. Hier staan wat mogelijkheden met aantallen voor u op een rij:

Blokopstelling: 18 personen
Schoolopstelling: 32 personen
Theater: 32 personen
Lange gesloten tafel: 16 personen

Restaurant
Ons restaurant beslaat ongeveer 120 m2 en is eventueel uit te breiden met de zaal achter, welke in het verlengde ligt. Alle opstellingen zijn hier mogelijk en u kunt hier terecht voor een presentatie met maximaal 80 personen.

Het restaurant is alleen in overleg te boeken.

Diner bij Lekr
Voor een zittend diner hebben wij een maximale capaciteit van 10 personen in de kleinere zaal, 28 personen in de grote zaal en zo'n 50 personen in het Restaurant. Als u met meer dan 50 personen bent kunnen we de grotere zaal en het Restaurant combineren door middel van de openslaande deuren.

De capaciteit voor een walking dinner is ongeveer 150 personen.

Voor meer informatie of een passende offerte bel of mail naar 035-6563555 info@restaurantlekr.nl
Stichts End 9 - 1244 PK Ankeveen
035-6563555 - info@restaurantlekr.nl
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook